КНДР скерувала до РФ 20-річних солдатів, які не готові до суворих умов війни на рівнинній місцевості

16:05 28 жовтня 2024 р.

Фото до новини

На відео з таборів підготовки на території РФ видно розгублених молодих та худорлявих людей, які не подібні на тренованих та вмотивованих бійців

Видання The Wall Street Journal з посиланням на дані розвідки Республіки Корея (Південна Корея) повідомляє, що КНДР (Північна Корея) скерувала до РФ зовсім молодих солдатів, які не готові до суворих умов війни на рівнинній місцевості. Більшість цих солдатів – юнаки до 20 років, пише DailyLviv.com.

"Ці повідомлення більш подібні на істину, на відміну від раніше поширених заяв, нібито росіянам віддали найпідготовленіші сили і спецпідрозділи. Бо на відео з таборів підготовки на території РФ було видно якраз розгублених молодих та худорлявих людей, які не схожі на тренованих та вмотивованих бійців.

До того ж росіяни навіть своїх військових фахівців (морських піхотинців, льотний персонал, пілотів БПЛА) часто відправляли як "гарматне м'ясо" на самовбивчі штурми. Це добре відомо і розвідці КНДР, тому для них було б не логічно віддавати росіянам свій більш підготовлений ресурс. Звісно сам Кім Чен Ин міг "навішати" Путіну локшини, що дасть "кращих з кращих", щоб набити собі ціну, але де-факто наявні відео поки що вказують на низьку якість особового складу, який буде залучений до бойових дій на боці росіян",- прокоментували повідомлення The Wall Street Journal експерти InformNapalm.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів