Новини Львова (cтор. 6837)

Фото для новини

16:46 23 червня 2015 р.

У Росії зброю маркують лазером, в Україні – ні

Про це сьогодні, 23 червня, під час прес-конференції на тему: «Запровадження європейських стандартів маркування української продукції: захист від підробок і підвищення конкурентоспроможності», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив керівник проекту з розвитку лазерних технологій в Україні Олексій Кононець.

Економіка

Фото для новини

13:32 23 червня 2015 р.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців ДТП, скоєної вчора у Львові

До чергової частини Державтоінспекції Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся 41-річний чоловік, який повідомив про тілесні ушкодження, отримані внаслідок наїзду на нього невідомого транспортного засобу під керуванням невстановленого водія.

Кримінал

Фото для новини

12:56 23 червня 2015 р.

Минулої доби в боях на сході України загинув один наш військовий і поранено дванадцятьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у вівторок: «За оперативною інформацією, противник перекидає важке озброєння з-під Азовського моря на інші ділянки фронту. Українське командування уважно вивчає цю інформацію і готове до будь-яких провокацій з боку ворога».

Політика

Фото для новини

12:28 23 червня 2015 р.

Дітей учасників АТО зі Львова запрошують відпочити влітку в таборах

Діти учасників антитерористичної операції мають змогу відпочити влітку в одному з дитячих таборів у Львівській області («Зелений гай», «Світанок», Веселка») або на морі («Лісотехнік» у селі Рибаківка).

Природа

Фото для новини

12:15 23 червня 2015 р.

Скандали у Львівському драмтеатрі імені Лесі Українки не вщухають уже років двадцять (відео)

Директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна сподівається, що фінансово-господарський аудит театру на вулиці Городоцькій закінчиться ще до кінця цього тижня.

Культура

Фото для новини

12:00 23 червня 2015 р.

Перший заступник Голови Верховної Ради вправлявся на Львівщині в стрільбі зі снайперської гвинтівки

Віце-спікер парламенту Андрій Парубій ознайомився із структурою та можливостями Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ.

Наука і техніка