Дітей учасників АТО зі Львова запрошують відпочити влітку в таборах

12:28 23 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

Діти учасників антитерористичної операції мають змогу відпочити влітку в одному з дитячих таборів у Львівській області («Зелений гай», «Світанок», Веселка») або на морі («Лісотехнік» у селі Рибаківка).

Для цього необхідно написати та зареєструвати заяву одного з батьків на ім’я начальника управління молоді, сім’ї та спорту у Центрі надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1. До заяви необхідно додати: копію свідоцтва про народження дитини; довідку з військової частини, про те, що один із батьків зарахований до складу військової частини, яка бере участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Для отримання більш детальної інформації слід звернутися в управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради – скориставшись телефоном 297 58 71 або в 522-му кабінеті на п’ятому поверсі будівлі ЛМР на площі Ринок.

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також нагадали: «Відповідно до Розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від  22 травня 2015 року № 224/0/5-15 про «Положення про направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету» (зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Львівській області 27 травня 2015 року № 5/1702) діти із сімей-учасників АТО – мешканців Львова мають можливість оздоровлення у таборах Львівської області та на морі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів