Львівщина отримала з державного бюджету транш субвенції на виплату допомоги дітям

17:54 23 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vkurse.ua

В облдержадміністрації запевнили, що всю суму передано з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням.

Львівська область отримала в червні черговий транш субвенції з державного бюджету в сумі майже 1,26 мільйона гривень. Кошти призначені для виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною».

Усю суму передано з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням. Начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис запевнив: «Це дозволило вчасно виплатити державну соціальну допомогу, нараховану в червні цього року. Загалом упродовж січня-червня 2015 року нарахування такої соціальної допомоги склало 7,535 мільйона гривень».

Станом на 1 червня 2015 року соціальну допомогу виплачують 397 дітям (із них 21 дитина, яка переїхала зі зони проведення АТО) та 146 осіб прийомних батьків та батьків-вихователів, які отримують грошове забезпечення (з них – троє батьків-вихователів та одна прийомна мама, які переїхали із зони проведення АТО). Відповідно до розпису Державного бюджету України, для Львівської області у 2015 році передбачені асигнування за згаданою вище субвенцією у розмірі  18 мільйонів 134,1 тисячі гривень.

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів