Львівський прикордонний загін закликає проходити військову службу в його підрозділах

13:11 23 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Перевага надається особам, які раніше проходили службу у ДПС, а також спеціалістів – кінологів, зв’язківців, водіїв, кухарів, медичний персонал та інші».

Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України закликав мешканців Львівщини ставати до лав захисників України у складі прикордонних загонів. У його зверненні зокрема мовиться:

«Якщо ви підпадаєте під черговий етап мобілізації або добровільно бажаєте проходити службу в лавах Державної прикордонної служби України, звертайтесь у Львівській прикордонний загін. Перевага надається особам, які раніше проходили службу у Державній прикордонній службі, а також спеціалістів – кінологів, зв’язківців, водіїв, кухарів, медичний персонал та інші».

За довідками та детальною інформацією потрібно звертатися у Львівській прикордонний загін за адресою: м. Львів, вулиця Личаківська  74, телефон (032) 239-01-98. Заклик Львівського прикордонного загону передали сьогодні, 23 червня, в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів