Новини Львова (cтор. 6835)

Фото для новини

16:44 3 липня 2015 р.

У Львові створили карту питомого споживання теплової енергії

Відтепер кожен мешканець, який отримує послугу центрального опалення, має змогу бачити ефективність споживання тепла певним будинком та порівняти рівень енерговитрат будинків міста.

Економіка

Фото для новини

16:04 3 липня 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації вимагає «викривати ділків, які «кришують» наркобізнес»

Керівник області також дав завдання активізувати роботу з викриття корумпованих правоохоронців, причетних до незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, аби ефективно протидіяти цьому соціальному злу.

Кримінал

Фото для новини

15:30 3 липня 2015 р.

Шоста хвиля часткової мобілізації завершиться 17-го серпня, – Генштаб (відео)

Перший заступник начальника головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних сил України, генерал-майор Володимир Талалай, пояснив у п’ятницю, що головне завдання шостої хвилі часткової мобілізації – забезпечити ротацію особового складу.

Ситуації

Фото для новини

15:05 3 липня 2015 р.

НРУ Львівщини та «Асоціація учасників АТО» об’єдналися заради виборів

Львівська крайова організація політичної партії Народний Рух України, ГО «Асоціація учасників АТО» та Центр забезпечення військових при ГФ «Народна самооборона Львівщини» оголосили про об’єднання, щоби разом взяти учать у місцевих виборах.

Політика

Фото для новини

13:54 3 липня 2015 р.

Минулої доби на сході України поранили чотирьох наших бійців, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у п’ятницю: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, чотирьох – було поранено».

Політика

Фото для новини

13:42 3 липня 2015 р.

У Львові тітушки спробувати виселити з квартири жінку зі сином, – активісти (відео)

У громадській організації «Автономний опір» стверджують: «Керував тітушками Андрій Борейко – член ультраправої околофутбольної фірми «Прайд», помічник екс-нардепа від ВО «Свобода», а зараз радника голови СБУ Юрія Михальчишина».

Кримінал

Фото для новини

12:39 3 липня 2015 р.

До бійців 24-ї бригади зі Львівщини завітав заслужений академічний ансамбль пісні й танцю Збройних Сил

Нікого не залишили байдужими слова подяки за мужність, яку проявляють бійці в зоні АТО, за патріотизм, за гідність з якою вони захищають нашу державу.

Культура