Новини Львова (cтор. 6837)

Фото для новини

17:26 11 червня 2015 р.

Завтра у Львівській філармонії виступатимуть знамениті музиканти

12 червня о 19:00 на вулиці Чайковського, 7 розпочнеться вечір інструментальних концертів за участю скрипальки Соломія Сорока, яка народилася у Львові, але проживає у США, а також її чоловіка – лауреата міжнародних конкурсів, піаніста Артура Гріна.

Культура

Фото для новини

16:05 11 червня 2015 р.

Футбольна збірна України проведе завтра відкрите тренування на «Арені Львів»

Уболівальників просять приїхати на стадіон трохи завчасно. Вхід – вільний. По закінченню тренування заплановано автограф-сесію та вручення чисельних подарунків від компанії «Adіdas».

Спорт

Фото для новини

15:56 11 червня 2015 р.

Мешканців Львівщини навчитимуть енергозбереженню

Експерти Асоціації «Будіндустрія» розробили Програму підвищення енергетичної безпеки регіону, яку передбачає комплекс заходів спрямованих на кількаразове зменшення споживання енергоресурсів.

Наука і техніка

Фото для новини

13:41 11 червня 2015 р.

Фінал конкурсу «Міс Львів-2015» хочуть зірвати (відео)

Організатори конкурс «Міс-Львів» звернулися до міліції з проханням забезпечити 16 червня охорону будівлі Львівського національного академічного театру опери та балету під час проведення конкурсу-шоу, тому що занепокоєні, що дехто спробує зірвати шоу.

Культура

Фото для новини

13:27 11 червня 2015 р.

На Львівщині медик вимагав та одержав 1600 гривень за сприяння в оформленні інвалідності

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили лікаря однієї з лікарень Львівщини на одержанні неправомірної вигоди.

Кримінал

Фото для новини

13:05 11 червня 2015 р.

Минулої доби в боях на сході України полягли двоє наших військових і поранено 13-х, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у четвер: «За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 13 – було поранено. З огляду на активізацію бойових дій, численні провокації та застосування важкого озброєння з боку противника сили АТО понесли втрати по всій лінії зіткнення».

Політика