Подарунки святого Миколая передали курсантам львівської військової академії

17:12 20 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.com.ua

Свято для військових Львівського гарнізону та курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося за підтримки «Фундації святого Миколая».

«У неділю, 20 грудня 2015 року, у храмі Архистратига Михаїла Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного молились Святу Літургію, після якої капелани передали курсантам подарунки від святого Миколая та його помічників», – повідомили сьогодні, 20 грудня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння «Капеланство.info» , де також розповіли подробиці:

«Помолитися до Академічного храму прийшли молоді захисники разом з офіцерами навчального закладу. Очолив богослужіння капелан Академії та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону – отець Андрій Хомишин.

Під час проповіді отець Андрій закликав майбутніх офіцерів робити добрі вчинки своїм ближнім, як це свого часу чинив святий Миколай. Після спільної молитви військові священики подарували курсантам від святого Миколая солодощі та фрукти.

Свято для військових Львівського гарнізону та курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося за підтримки «Фундації святого Миколая». Щиро дякуємо всім жертводавцям та добродійникам, які підтримали проект фундації, допомогли підготувати дарунки для наших захисників та подарувати їм маленьке свято».

Про це повідомили сьогодні, 20 грудня, на сайті інформаційного порталу пасторального та соціального служіння «Капеланство.info», де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів