Новини Львова (cтор. 6830)

Фото для новини

16:30 8 липня 2015 р.

У Личаківському районі Львова відремонтували 30 покрівель у будинках

Як повідомила начальник відділу житлового господарства Личаківської райадміністрації Ірина Джурик, станом на липень цього року у районі повністю виконано ремонт покрівель на суму 2,305 млн. грн.

Ситуації

Фото для новини

16:05 8 липня 2015 р.

Зареєстровано законопроекти щодо реконструкції доріг Львівщини та Одещини

Президент України Петро Порошенко повідомив у середу під час наради з розвитку інфраструктури прикордонних регіонів та митного законодавства у Одесі, що сьогодні підписані та зареєстровані у Верховній Раді законопроекти, які забезпечать фінансування реконструкції доріг на Львівщині та Одещині.

Ситуації

Фото для новини

15:34 8 липня 2015 р.

Науковці й студенти «Львівської політехніки» розробляють машини спеціального призначення

В Інституті інженерної механіки та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» створюють техніку для експлуатації в особливих умовах.

Наука і техніка

Фото для новини

15:14 8 липня 2015 р.

Собівартість видобутку тонни вугілля на шахтах Львівщини – 1400-1500 грн без ПДВ, – Міненерго

Раніше в міністерстві енергетики та вугільної промисловості наполягали, що собівартість видобутку вугілля на державних шахтах Львівсько-Волинського басейну не перевищує 1100 грн і відмовлялися підвищувати ціну, за якою шахтарі могли б продати видобуте вугілля.

Економіка

Фото для новини

14:24 8 липня 2015 р.

Львівська міська рада направила трьох студентів стажуватися в секретаріаті омбудсмана

Право на можливість стажування вибороли студенти Львівського національного університету імені Імені Франка Юлія Полуйко, Роксолана Гораєцька та студент Львівського державного університету внутрішніх справ Станіслав Ратич.

Наука і техніка