У Личаківському районі Львова відремонтували 30 покрівель у будинках

16:30 8 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: copernit.com.ua

Як повідомила начальник відділу житлового господарства Личаківської райадміністрації Ірина Джурик, станом на липень цього року у районі повністю виконано ремонт покрівель на суму 2,305 млн. грн.

Зокрема, роботи провели в будинках на вулиці Левицького, 120 та 130, вулиці Богомольця, 8, вулиці Франка, 17, вулиці Туган-Барановського, 20, вулиці Пекарській, 3, вулиці Філатова, 10а, вулиці Мечнікова, 5 та ін.  Проведено також ремонт каналізаційної мережі у трьох будинках на суму 119 760 грн та роботи з гідроізоляції фундаменту будинків на суму 49 922 грн.

Завершились роботи і з ремонту балконів на вулиці Пасічній, 58, вулиці Пекарській, 42 та вулиці Верхрацького, 12 на суму 98 тисяч грн. Також зараз тривають роботи з ремонту балконів на вулиці Пекарській, 48.

На капітальний ремонт у цьому районі цьогоріч виділено 4,5 млн. грн з міського бюджету, з яких до липня освоєно майже 1 млн. грн. Ірина Джурик повідомила:

«На ці кошти вже завершено виконання ремонтних робіт на вулиці Личаківській, 36 – тут здійснено ремонт підпірної стінки, та на вулиці Пасічній, 96 – проведено укладання м’якої покрівлі. Розпочато роботи на вулиці Зеленій, 30 та вулиці Личаківській, 84, 84а. 

У цих будинках підрядник проводить ремонт даху. На стадії завершення – ремонт аварійної підпірної стінки, що на вулиці Водогінна, 17».

Також близько 50 тисяч грн передбачено в бюджеті на ремонт дитячих майданчиків у Личаківському районі. Начальник відділу житлового господарства району розповіла, що станом на зараз вже  визначено, яке обладнання потребує заміни, та проплачено експертизу.

Для робіт обрано об’єкти на вулиці Тракт Глинянський, 161 а, б, в, вулиці Керчинській, 7-9 та вулиці Медової Печери, 7-9. На вказаних територіях майданчиків буде проведено часткову заміну гірок та гойдалок.

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів