Переселенці з району Донеччини одержать повну підтримку на Дрогобиччині

13:24 14 вересня 2022 р.

Фото до новини

Такий результат підписаного меморандуму про співпрацю і взаємодопомогу між районами Донеччини й Львівщини.

Впродовж минулих вихідних начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк з візитом перебував на Донеччині. В межах цього візиту Степан Кулиняк зустрівся з колегою - начальником Краматорської районної військової адміністрації Андрієм Панковим.

Сторони підписали Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу між районами Донеччини і Львівщини. Про це Дрогобицька РВА повідомила Dailylviv.com.

«У часі повномасштабної війни співпраця між нашими районами дозволить посилити надання допомоги військовим формуванням з Львівщини, які діють на території Краматорського району Донецької області. Ми зі свого боку гарантуємо повну підтримку цивільного населення Краматорського району, яке постраждало від збройної агресії російської федерації, і мешкають чи мешкатимуть на території Дрогобицького району», - зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Окрім цього, Дрогобицька РВА спільно з ГО «Спілка безпеки управління «Антикорупція» і Blau-Gelbes Kreuz передали для Краматорщини гуманітарну допомогу: 3 генератори, інструменти, медикаменти, засоби особистої гігієни, продукти харчування, одяг тощо.

Також начальник Дрогобицької РВА разом з міським головою Лимана, яке ЗСУ зараз деокуповують, Олександром Журавльовим і начальником військової адміністрації міста Святогірськ Володимиром Рибалкіним обговорили можливості й інструменти допомоги безпосередньо цим містам.

Відвідали багатостраждальний Слов’янськ.

«Незважаючи на те, що наші райони територіально розташовані у різних частинах України, у нас одна мета - здобути переможний мир та повернути кожного українця у свою рідну домівку. Документально засвідчений договір про співпрацю є лише ще одним підтверджуючим фактом, що Схід і Захід - разом, а Україна - єдина, яку після перемоги відбудуємо», - підсумував Степан Кулиняк.

Харківська фабрика Т Престиж почала випуск продукції у Дрогобичі

120 корів з лінії фронту вивезли у Дрогобич

У Дрогобичі спорудять перший в Україні модульно-каркасний будинок для переселенців

Місто Дрогобич на Львівщині створило власну молочну ферму (відео)

Що Росія хоче знищити у Львові і Дрогобичі (мапа)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів