У Рудному Львівська міськрада інвентаризує всі земліі та забронює ділянку понад 4 га

15:08 16 вересня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу «Про заходи для збереження території рекреації у смт. Рудне». Відповідна ухвала передбачає інвентаризацію всіх земель у селищі та бронь земельної ділянки близько 4,2 га під майбутній сквер.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

«Були звернення мешканців Рудного, що після останніх будов, які проводяться в наших вже приєднаних громадах, відбуваються масові затоплення прилеглих будинків.

Після робочого виїзду на місце з’ясувалося, що територію, яку місцеві мешканці вважають сквером, давно приватизовано, там відбувається багато різних судових процесів. На частині ділянки, яку мешканці вважають сквером, ведеться будівництво, частина була передана під дитячий садочок, а потім розпайована і продається. З огляду на це і підготовлена ця ухвала», - поінформував cекретар ради Маркіян Лопачак.

«Треба скерувати матеріали у правоохоронні органи, аби вони вжили заходів до людей, які вчинили таку аферу», - наголосив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів