У Львові облаштовують у сквері на площі Святого Юра дитячий простір

17:45 12 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Тривають роботи з облаштування дитячого простору у сквері на площі Святого Юра».

Голова Галицької районної адміністрації Львова Андрій Зозуля розповів: «Це загалом проект громадського бюджету, але оскільки місце біля церкви Юра є дуже знакове, управлінням архітектури був проведений конкурс на кращу реалізацію проекту. Було обрано переможця, ми замовили робочий проект, розробили його і оголосили тендер та визначили переможця, і він приступив до роботи. Вартість проекту – близько одного мільйона гривень».

Андрій Зозуля доповнив: «Роботи є досить складними, але упродовж літа ми плануємо усе закінчити. Зараз там тривають земляні, підготовчі роботи: виставляються рівні, де, що мало б бути розміщено, тобто тривають такі низові роботи».

Про це повідомили у вівторок, 12 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Ідея проекту полягає у створені сучасного та зручного дитячого майданчика, який гармонійно вписується в навколишнє середовище, завдяки плавності форм та не конкурує з пам’ятником Андрея Шептицького. Ділянка являє собою напіввідкритий простір поєднаний зі сквером».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів