У пункті пропуску Угринів- Долгобичув тимчасово не оформлятимуть вантажівки та автобуси

20:47 27 листопада 2023 р.

Фото до новини

Така інформація надійшла від польських прикордонників.

Про це інформує Держприкордонслужба, пише DailyLviv.com.

"За інформацією, яка надійшла від польських прикордонників, 28 листопада 2023 року в пункті пропуску «Долгобичув» через ремонтні роботи відбудеться вимкнення електроенергії.

Орієнтовний час вимкнення – з 09:00 до 21:00 (за київським часом). У зазначений період оформлення суміжною стороною здійснюватиметься на мобільних терміналах. У звʼязку з цим пропуск вантажних транспортних засобів з повною масою до 7,5 тонн, а також автобусів буде тимчасово призупинено. Пропуск легкових автомобілів здійснюватимуть у звичайному режимі",- йдеться в повідомленні.

Раніше Львівська митниця повідомляла, що ремонтні роботи триватимуть з 10.00 до 17.00.

Нагадаємо, що з 6 листопада на польському боці прикордоння група проросійськи налаштованих польських перевізників розпочала блокування вантажних перевезень з Польщі в Україну. Уже 20 днів ані Брюссель, ані Варшава, ані Київ не можуть нічого вдіяти зі страйкарями-саботажниками, які підривають економічну співпрацю Польщі і України, ЄС і України. Патова ситуація на кордоні загрожує також безпеці України, а відтак і Польщі. Частина українських водіїв вантажівок почала переїжджати кордон у Словаччині.

Читайте також: Блокування кордону у Польщі. Шокувальна арифметика антиукраїнського саботажу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів