У Медиці чергують дві бригади екстреної меддопомоги: щодня звертається кілька десятків людей

15:16 30 червня 2022 р.

Фото до новини

«Водії в машинах чекають на митний контроль навіть по кілька днів. Щодня до швидкої допомоги звертається кілька десятків людей», – кажуть рятувальники.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com

На прикордонному переході в Медиці майже цілодобово чергують дві бригади екстреної медичної допомоги. Їхня присутність є необхідною через спеку та багатокілометрові черги на митний контроль.

«Водії в машинах чекають на митний контроль навіть по кілька днів. Щодня до швидкої допомоги звертається кілька десятків людей», – кажуть рятувальники:

«До нас звертаються при перегріванні, при слабкості, при головних болях, при будь-якому захворюванні, включно зі зневодненням. Все пов’язано із тим, що люди стоять на кордоні дуже довго, приблизно 5-6 днів, тож ми тут дуже багато допомагаємо. Якщо хтось потребує допомоги, то до нас телефонують прикордонники й ми приїжджаємо та допомагаємо».

Черги на кордоні спричинені скупченнями тисяч автовозів із вживаними автівками. Українці користуються останніми моментами звільнення від мита та ПДВ при ввезенні вживаних авто з Європейського Союзу, яке діятиме до 1 липня. Черга з вантажівок та евакуаторів заважає безперешкодному проїзду до пункту пропуску, але не впливає на час митного контролю пасажирів. 

Чотирма потягами зі Львівщини в Перемишль відправили 880 людей, - ОВА

Дівчат з бідних сімей заходу України нібито брали на роботу в масажні салони у Польщі

Черги з євроблях для власного використання на кордоні вдарили по гуманітарці

Соціологи виявили категорії поляків, які частіше заявляють про допомогу українцям

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів