У Львові заблоковано роботу найбільших ринків

13:11 14 листопада 2020 р.

Фото до новини


Фото: Варта

У суботу зранку, 14 листопада, у Львові поліцейські заблокували роботу найбільших ринків. Йдеться щонайменше про чотири ринки: «Шувар», «Краківський», «Галицьке перехрестя», «Південний», а також торговий центр на Сихові «Іскра».

Про це інформує Zaxid.net.

Поліціянти не перекривають входів до ринків, однак стежать за торговцями, аби ті не працювали. А тим часом підприємці не встають за прилавки, боячись, що їх оштрафують.

Від самого ранку суботи біля входів до львівських ринків чергують поліцейські патрулі разом з дільничими іспекторами. Правоохоронці не забороняють підприємцям заходити на базар і торгувати, однак стежать за тими, хто не виконує рішення уряду щодо карантину на вихідних. Чи когось з підприємців вже оштрафували у поліції не повідомляють, також не повідомляють біля ще яких ринків, торгових центрів чи інших закладів чергує поліція.

У прес-службі поліції ZAXID.NET лише повідомили, що правоохоронці виконують розпорядження уряду. Ще у п'ятницю ввечері про це попереджав заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

«Впродовж цих вихідних правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Звертаємося до всіх суб’єктів господарювання, зокрема, власників ресторанів, торгових центрів, із закликом неухильно дотримуватися карантинних вимог, а громадян просимо користуватися індивідуальними засобами захисту та уникати скупчень людей», – повідомив Дмитро Міхалець.

Субота і неділя у Львові оголошені робочими днями

Рішення міських комісій ТЕБ і НС не звільняють від відповідальності за порушення карантину, - ЛОДА

Голова ЛОДА: виконком ЛМР може навіть оголосити 14 листопада першим січня 2021 року

Поліція застерегла львів'ян від порушення карантину вихідного дня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів