У Львові на 7 місяців перекриють вулицю Яворницького

18:14 31 січня 2023 р.

Фото до новини

На вул. Яворницького відновлюють роботи з капітального ремонту. Тут замінять усі інженерні мережі та облаштують нове дорожнє покриття.

На час робіт, з 1 лютого до 1 вересня 2023 року, частину вулиці перекриють для проїзду транспорту.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, було призупинено фінансування робіт.

«Нам вдалося відновити роботи на цьому об’єкті. Найперше тут триватимуть земляні роботи для заміни комунікацій, зокрема каналізації, яка перебуває в аварійному стані на глибині 3 м. Також буде замінено всі приєднання інженерних мереж до будинків.

Після заміни мереж буде постелено нове дорожнє покриття, облаштовано тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ. Роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал».

Загальна вартість робіт - 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», - розповів Іван Матківський, в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР.

За його словами, на час ремонтних робіт – з 1 лютого до 1 вересня 2023 року, буде перекрито проїзд вулицею Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича. Об’їзд приватного транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Зупинку громадського транспорту на вулиці Чупринки перенесли: причини

У Львові відновили реконструкцію вулиці Шевченка

Добу у районі Львова не буде води

У 10 офісах Львівської громади запрацювали генератори: мешканці можуть підзаряджати тут свої гаджети

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів