На вулиці Хуторівка триває заміна інженерних мереж

16:00 30 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Під час капітального ремонту на вулиці Хуторівка буде проведена заміна всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбусу, велосмуги, світлофорних об’єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла: «У зимові місяці проводитимуть роботи лише по заміні інженерних мереж. А вже з настанням стабільно теплої погоди проводитимуть асфальтування».

Чиновниця також зазначила: «Цього року у Львові буде велика кампанія щодо капітального ремонту доріг. Зокрема, ми відновили роботи на вулиці Миколайчука, і продовжуються роботи на вулиці Апостола та тривають роботи з облаштування дороги до мікрорайону Білогорща».

Ірина Маруняк також поінформувала: 27 січня почалися роботи з ремонту вулиці Хуторівка. Ця дорога збудована у 1984 році. Тобто їй вже 35 років, і вона потребує капітального ремонту. Роботи будемо проводити поетапно. Спочатку ремонтуємо інженерні мережі, які розміщені на газонах. Потім будемо робити дорожнє покриття. Роботи на дорозі спочатку відбуватимуться на правій смузі, опісля на лівій. Відповідно, коли роботи відбуватимуться на одній частині дороги, то транспорт буде їхати по іншій, у дві сторони, тому повністю вулицю не перекриватимемо. Завершити усі роботи на вулиці Хуторівка планують до кінця липня».

Як інформував «ЩЛ», у Львові не перекриватимуть вулицю Хуторівка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів