У Львові дві мобільні бригади надаватимуть соціально-психологічну допомогу всім, хто пережив насильство

16:54 20 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні в 12 областях України запрацювали 24 мобільні бригади, які надаватимуть соціально-психологічну допомогу постраждалим, які пережили насильство, і внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

У межах гуманітарного реагування на військове вторгнення і спричинену ним безпрецедентну гуманітарну кризу, UNFPA у партнерстві з департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації та виконавчими партнерами «Благодійний фонд «Butterfly», запускає у Львові 2 мобільних бригади соціально-психологічної допомоги. Унікальність послуг полягає в мобільності їх надання – спеціалістки/-ти бригад мають можливість виїжджати на виклики до найбільш важкодоступних місць, надавати послуги особам, які не мають доступу до закладів чи обмежені у пересуванні з різних причин. Соціально-психологічна допомога буде надаватися як мешканкам/-цям місцевих громад, так і внутрішньо переміщеним особам, що перебувають на їх території.

Мобільні бригади запрацювали у 12 містах України – Запоріжжя, Дніпро, Полтава, Одеса, Вінниця, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Хмельницький, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ. У кожному місті функціонує по 2 бригади. До складу кожної з мобільних бригад входять два фахівці/-чині (психолог/-иня, соціальний/-а працівник/-ця), а також водій з автомобілем.

Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці урядів Великої Британії, Канади і CERF (Central Emergency Response Fund). 

Телефонні консультації: щодня з 9:00 по 21:00.

Безпосередні консультації з клієнтами: за індивідуальним графіком (уточнюйте час телефоном з працівниками мобільних бригад)- 0962324901; 0958785021.

Довідково:

UNFPA — агентство ООН із сексуального і репродуктивного здоров’я. Місія UNFPA – створити світ, де кожна вагітність бажана, пологи безпечні, а потенціал кожної молодої людини реалізований. UNFPA закликає до реалізації репродуктивних прав для всіх і підтримує доступ до широкого спектра послуг з сексуального і репродуктивного здоров'я, включаючи добровільне планування сім'ї, якісна охорона материнського здоров'я і всебічне сексуальне виховання.

У Львові надають психологічну підтримку у п'яти локаціях

У Львові реалізовуватимуть «Програму запобігання та протидії домашньому насильству»

З якими проблемами у Львові звертаються на лінію психологічної підтримки

20 медиків-психологів працюють на залізничному вокзалі Львова: потрібні ще

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів