У Києві опублікували карту підземних сховищ столиці

22:06 15 квітня 2021 р.

Фото до новини

Керівники організацій та власники вищезгаданих споруд за необхідності забезпечать мешканцям столиці вільний доступ для укриття, запевнили автори новини.

Оновлена інтерактивна карта Києва з адресами підземних сховищ сьогодні з'явилася на офіційному порталі Києва: Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації, пише Dailylviv.

Для укриття населення Києва від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільної оборони.

Фонд включає сховища цивільного захисту, підземний простір метрополітену, підвальні приміщення житлових будинків, підземні паркінги та інші споруди підземного простору, які можуть бути тимчасово використані для укриття населення. Керівники організацій та власники вищезгаданих споруд за необхідності забезпечать вільний доступ для укриття.

Для зручності інформування населення Київська міська державна адміністрація оновила мапу, де вказані адресні місця укриттів у підземному просторі.

На сайті Львівської міської ради також є карта підземних сховищ, яку, зазначено, склав один із користувачів. 

Нагадаємо, що за листом управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Львівської міської ради 27 січня 2020 року розпорядженням міського голови Андрія Садового внесені зміни до складу міської комісії з питань евакуації.

Інструктори НАТО на Львівщині навчали воювати з диверсійними і розвідгрупами

Два міста України одержали найвищі премії ПАРЄ: Хмельницький - першу і Львів - другу

Польща за конкретні рішення НАТО для підтримки суверенітету й територіальної цілісності України

Завтра на Львівщині Прем'єр-міністр України і Тимчасово повірена у справах США дадуть брифінг

Земля горить під ногами військовослужбовців Росії біля кордону з Україною

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів