Спортмайданчик на вулиці Гашека у Львові, який щойно відремонтували за 13 млн грн, уже дав тріщину (фото)

17:54 17 вересня 2023 р.

Фото до новини

Об'єкт у вересні цього року для однієї з найбільших шкіл Львова - №32 здав в експлуатацію один зі львівських забудовників - компанія «Континент».

На неякісний капремонт спортмайданчика СЗО школи №32 поскаржився мешканець міста на Гарячу лінію Львова, пише Dailylviv.com.

"Стадіон СЗШ 32 (фото) і все неначе красиво, але, коли підходиш ближче, то починаєш розуміти, що нас знов обдурили, тому що покриття бігової доріжки не підлягає жодній критиці. Це здешевлена "штучна трава", яка засипана банально піском, в деяких місцях утворюються підмиті дощем провалля вже, а ще навіть не минуло місяця від дати урочистого звітування деяких посадових осіб", - обурюється львів'янин.

Він ставить риторичне запитання й одразу пропонує рішення: "Як діти будуть складати нормативи? В копочках з шипами? Покриття повинне бути протиковзне. Прохання зобов'язати підрядника замінити верхнє покриття бігової доріжки на гумове, або ж бітумно-гумове. Дітям не потрібна красива картинка, їм потрібен якісно збудований і спроєктований шкільний стадіон".

Нагадаємо, що 6 вересня цього року міська влада відрапортувала про успішно зданий спортивний об'єкт - як для школярів, так і для мешканців району.

Ось що оптимістично написав заступник міського голови Львова з архітектури і містобудування Любомир Зубач:

"Спортивний майданчик на вул. Гашека – готовий до вживання!

Яскравий, комфортний, а головне – такий потрібний не лише для учнів 32-ї школи, а й для цього мікрорайону Львова загалом. Як підтвердження – ввечері тут людно й шумно. Зрештою, як і має бути на спортмайданчику.

У липні я вже розповідав про цей позитивний кейс: один із львівських забудовників - компанія «Континент» узяла на себе соціальні зобов’язання – своїм коштом відновити футбольне поле та й загалом спортивний майданчик школи на Гашека – однієї з найбільших у Львові. 

Тепер тут є нове футбольне поле зі штучним покриттям, з дренажем звичайно, бігові доріжки навколо поля, територія для проведення уроків фізкультури. І що приємно – вклалися до початку навчального року", - відрапортував Любомир Зубач.

На Гарячій лінії Львова написали, що скерували звернення львів'янина в управління освіти Львова і пообіцяли повідомити про результат.

Скеледром, футбольне поле, тренажери: у Львові відкрили новий спортмайданчик

Спортмайданчик у Львові, який коштує 2,5 млн грн, почали посилено охороняти (відео)

У селі на Львівщині відкрили спортмайданчик за понад 4 млн гривень: буде ще 13

Світлини з об'єкту:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів