У львівській спортшколі №4 капітально відремонтували стадіон

16:00 24 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Стадіон львівської спортшколи №4 замостили штучною травою.

Про це повідомили в середу, 24 липня, в прес-службі Львівської міськради. легенда львівського футболу Ігор Кульчицький розповів: «Наша ДЮСШ №4 мала одне трав’яне поле, на якому діти могли займатися лише пів року. Доводилось тренуватись в маленьких залах у школах. Новий стадіон дозволить займатись цілий рік на повноцінному полі. Зараз у нас займається 315 дітей, але, думаю, що з новим стадіоном їх кількість значно зросте. Це поле буде одним з найкращих на Галичині».

«Оновлене футбольне поле відповідає європейським стандартам. Розміри футбольного поля – 100 на 62 метрів зі штучною травою висотою 60 міліметрів. Новий стадіон дасть можливість проводити у Львові шкільні футбольні чемпіонати, турніри, товариські матчі та кубки», – поінформували також у міськраді.

«Це поле замощувалось у кілька етапів – найвище йде дренаж, потім пісок, декілька шарів щебню, відсів і аж потім штучна трава. Трава має висоту 60 міліметрів. Це поле не потребу особливого догляду, як за натуральним покриттям. Термін експлуатації такого покриття – 10-15 років. Після цього терміну замінюється лише трава, основа довговічна», – розповів генеральний підрядник Ростислав Бондаренко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів