Спортмайданчик у Львові, який коштує 2,5 млн грн, почали посилено охороняти (відео)

00:15 20 вересня 2022 р.

Фото до новини

На сучасному дитячо-спортивну майданчику, який відкрили минулоріч на вулиці Івана Франка, встановили камеру спостереження та електромагнітний замок.


Це експериментальний проєкт: якщо такі заходи безпеки покажуть позитивний результат, в подальшому їх будуть застосовувати й на інших спортивних зонах містах.

Про це інформує пресслужба ЛМР,  пише Dailylviv.com.

Минулого літа на вулиці Івана Франка, 165 ЛКП «Спортресурс» облаштувало сучасний дитячо-спортивний майданчик для львів’ян різного віку. Майданчик поділений на дві зони: дитячий майданчик для дітей віком від 3 до 12 років та спортивні ігрові елементи для відвідувачів старшого віку. На ігровому майданчику встановлено безпечне гумове покриття. Навколо майданчика встановлено огорожу, а також освітлення.

Цього року на базі цього майданчика вирішили посилити заходи безпеки, тож тут встановли камеру відеонагляду та електромагнітний замок. Камера має функції світло- і звукосигналу та записує відео на реєстратор. Електрозамок вмикається автоматично з 22:30 до 7:30. Окремо ключі-брелки для входу на майданчик має двірник та адміністратор спортивної зони.

Якщо такі заходи безпеки дозволять зберігати майданчик у хорошу стані довший період часу, то цей досвід будуть використовувати й на інших спортивних локаціях міста.

У Львові відкрили дитячий майданчик з гумовим покриттям

На проспекті Червоної Калини відкриють особливий дитячий майданчик

На Підзамчі у Львові розпочали відновлювати дитячий майданчик

У Львові відкрили у Шевченківському гаю перший дитячий майданчик в етно-стилі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів