Сьогодні Львів попрощається з Героями Іваном Тимцівим та Олегом Станьком

10:18 18 серпня 2022 р.

Фото до новини

18 серпня Львів попрощається з Героями Іваном Тимцівим та Олегом Станьком, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Відтак, Івана Тимціва поховають на Личаківському кладовищі, а Олега Станька – у Рясному за бажанням рідних. 

Біографічні довідки Героїв

 


Іван Тимців (19.01.1991-14.08.2022) Львів’янин. Навчався у ліцеї №46 імені В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Після здобуття професійно-технічної освіти вступив до Національного університету «Львівська політехніка». Закінчив кафедру військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Учасник Революції Гідності, один із організаторів «Львівського Євромайдану». Виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. У мирний час був приватним підприємцем. Захоплювався гірським туризмом.

Із перших днів війни захищав Україну у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

У Івана Тимціва залишилися батьки, тітка, дядько та двоюрідні брати.


Олег Станько (24.06.1985-13.08.2022) Уродженець м. Жидачів. Згодом переїхав до Львова. Навчався у середній загальноосвітній школі №92. Закінчив Львівський медичний фаховий коледж «Монада». Після завершення навчання вступив на військову службу.

У 2015 році виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. У мирний час працював на приватному підприємстві з виробництва вікон.

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Бойовий медик. Служив на сході України у лавах 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Олега Станька залишилися батько, двоє братів, наречена та хрещена донька.

Сьогодні Львів проведе в останню путь Героя Сергія Корольова

У п'ятницю Львів попрощається з Героями Юрієм Стрельцовим і Сергієм Трілем

У п’ятницю Львів прощатиметься з Героями Василем Сущуком, Андрієм Білим та Віталієм Борисюком

Мелодія, яку виконує сурмач Львова на похоронах військових, запозичили в США (відео)

Завтра Львів попрощається з Героями - Євгеном Бондаренком і Юрієм Пастухом

Завтра Львів прощатиметься з Героями Володимиром Гірняком, Миколою Забавчуком та Cергієм Ковальовим

 



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів