Сьогодні Львів проведе в останню путь Героя Сергія Корольова

08:43 16 серпня 2022 р.

Фото до новини

16 серпня Львів попрощається з Героєм Сергієм Корольовим, який загинув у боротьбі з російськими окупантами. Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. 

Біографія Героя

Сергій Корольов (06.07.1973-13.06.2022) Львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 48 міста Львова. Закінчив тодішній Львівський технікум промислової автоматики за спеціальністю «технік-електрик». Після навчання вступив на військову службу.

У 2015-2018 роках захищав Україну у зоні проведення Антитерористичної операції на сході України. Із початком повномасштабного вторгнення, вступив до лав Збройних сил України. Виконував бойові завдання у лавах 68-ї окремої єгерської бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних сил України.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів