Росіяни бояться, що Україна одержить згоду США на ракетну відплату у Криму

10:33 12 вересня 2022 р.

Фото до новини

За удари по об'єктах енергетичної інфраструктури України однією з цілей може стати Кримський міст.

Про це повідомив телеграм-канал Генерал СВР, пише Dailylviv.com.

"У п'ятницю, 9 вересня, президент росії путін у режимі відеоконференції провів оперативну нараду з постійними членами ради безпеки рф, - пише інсайдерський канал. - Під час закритої частини наради у вузькому колі обговорювалася ситуація на фронті і втрата частини захоплених територій у кількох областях України. Більшість наради проходила на підвищених тонах і закидах з боку президента на адресу військового і силового керівництва. Під час "конструктивного" обговорення проблем путін ухвалив рішення повернутися до початкових планів "спецоперації", які були затверджені ще до початку конфлікту, а саме планомірно знищувати ракетними ударами об'єкти критичної інфраструктури, наголосивши на об'єктах енергетичної інфраструктури. Путін вважає, що таким чином можна посіяти хаос, зламати позитивний настрій і підтримку військових дій з боку цивільного населення України, показавши, що збитки для цивільного населення напередодні зими можуть бути катастрофічними.

Потрібно сказати, що Путіна намагалися відмовити. Так, секретар ради безпеки Ніколай Патрушев висловив сумніви щодо ефективності цього рішення, вказавши, що, по-перше, зараз обстановка докорінно відрізняється від тієї, яка була на момент початку конфлікту: в Україні зараз є підготовлена ​​мобілізована армія, з'явилося ППО та "чудові" західні озброєння, війна триває вже понад півроку і росія вже не має тієї кількості військ і озброєнь, що були до початку війни. І, по-друге, США можуть дозволити українському керівництву завдавати ударів наданою ними зброєю по об'єктах на території Росії.

Представники керівництва міністерства оборони та генерального штабу також висловили свої сумніви і побоювання з цього приводу. Під час наради путін відклав ухвалення рішень, а вже в суботу 10 вересня ввечері, на тлі новини про невдачі на фронті та необхідності фактично залишити територію Харківської області, президент дав розпорядження про завдання ударів по критичній інфраструктурі України, причому цілі затверджував і частково обирав путін особисто.

Вже ввечері в неділю після ракетного удару по енергетичній інфраструктурі України путіну по лінії ради безпеки доповіли, що неформальні переговори з представниками керівництва США перервані - з ініціативи американської сторони. Також президентові повідомили, що у світлі цих подій, імовірно, варто очікувати удару по об'єктах у Криму і Кримський міст - одна з цілей.

Від себе додамо, що у мешканців і гостей Криму, ймовірно, є можливість залишити півострів, те саме стосується жителів Білгородської області".

Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

Переворот у росії потенційно можуть організувати дві групи, - експрезидент Польщі

Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів