Поліціянти Львівщини повернулися із зони ООС без втрат

11:23 16 січня 2022 р.

Фото до новини

Правоохоронці впродовж кількох місяців забезпечували правопорядок у зоні ООС

Сьогодні, 16 січня, зведений загін правоохоронців, до якого увійшли бійці батальйону поліції особливого призначення «Львів», а також співробітники підрозділів поліції Львівщини та Управління патрульної поліції Львівської області, прибув до Львова. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Правоохоронців, які впродовж кількох місяців забезпечували правопорядок в зоні ООС,  зустрічали колеги по службі на чолі з заступником начальника  Головного управління Національної поліції у Львівській області капітаном поліції Дмитром Міхальцем, а також рідні та друзі.

«Дякую вам за сумлінне виконання своїх обов’язків під час перебування на сході України. Раді бачити вас у тому ж складі, в якому проводжали», -  звернувся до бійців Дмитро Міхалець.

Нагадаємо, що 14 січня зведений загін правоохоронців у порядку ротації вирушив на схід України - там вони змінили своїх колег, які сьогодні повернулися додому.

До Львова зі зони ООС повернулись військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Кого нагородили

У Яворові зустріли бійців 24-ї бригади, які повернулися з Донбасу

У Чернівцях урочисто зустріли зі зони ООС бійців 80-ї львівської бригадиБійці батальйону «Львів» повернулися зі сходу України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів