На схід України вирушив ще один загін правоохоронців Львівщини

14:58 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в четвер: «Для виконання бойового завдання сьогодні, 2 квітня, у порядку ротації на схід України виїхали бійці зведеного загону працівників органів внутрішніх справ Львівщини».

Для виконання бойового завдання сьогодні, 2 квітня, у порядку ротації на схід України виїхали бійці зведеного загону працівників органів внутрішніх справ Львівщини. У зоні бойових дій вони замінять своїх товаришів, які невдовзі повернуться додому на відпочинок.

У зону проведення АТО правоохоронців проводжав начальник Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Дмитро Загарія, його заступники – полковники міліції Руслан Домніцак, СергійМаруняк і Сергій Зюбаненко, начальник штабу Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Юрій Гладун, керівники служб, а також рідні та друзі. Зокрема, Дмитро Загарія сказав бійцям: «Для більшості бійців це вже не перша ротація. Всі вони пройшли відповідну підготовку і, сподіваюсь, з честю виконають свій обов’язок. Адміністрація областей та населених пунктів, де несуть службу наші хлопці, дуже тепло відгукуються про них, дуже їм вдячні. Я хочу побажати бійцям зведеногозагону повернутись додому живими та здоровими». 

У зоні проведення антитерористичної операції працівники міліції Львівщини нестимуть службу по охороні громадського порядку, проводитимуть зачистки населених пунктів від терористів, охоронятимуть об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО. Про це повідомили сьогодні, 2 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського  обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів