Як батальйон особливого призначення у Львові стріляв по складних мішенях (відео)

11:07 31 липня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські покращили навички стрільби з пістолета та безпечного поводження зі зброєю.


Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv

За ініціативи Національної поліції України впродовж п’яти днів співробітники батальйону поліції особливого призначення головного управління Національної поліції у Львівській області, батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» та бійці тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції Львівської області спільно з колегами з Волинської, Рівненської, Івано-Франківської та Закарпатської областей взяли участь у навчально-тренувальних зборах з вогневої підготовки.

Правоохоронці покращили навички стрільби з пістолета, зокрема з прицільної стрільби, стрільби по складних мішенях, ураження групи мішеней, опанували прийоми правильного хвату та стійки, вихоплення зброї з кобури та виведення на лінію прицілювання, заміни магазину під час руху, заряджання та розряджання зброї, стрільби зі складних положень тощо.

Процес навчання координував начальник відділу тактико-спеціальної підготовки управління організації діяльності підрозділів поліції особливого призначення Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Олег Анісімцев.

Учасники зборів отримали відповідні сертифікати, у подальшому вони стануть інструкторами з тактико-спеціальної підготовки та будуть передавати свої знання колегам.

«Поліцейські постійно підвищують рівень професійної підготовки, адже кожен правоохоронець повинен досконало володіти вогнепальною зброєю та знати правила її застосування у будь-якій ситуації», - зазначив Олег Анісімцев.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів