Переселенці живуть у школах: на Львівщині бракує житла для ВПО

09:15 1 вересня 2022 р.

Фото до новини

Станом на сьогодні у 66 закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти проживає 1773 людини. Куди їх переселять, розповів начальник ЛОВА Максим Козицький.

"Ми планували до кінця літа переселити усіх ВПО зі шкіл у гуртожики або інші місця, які більш придатні для проживання за заклади освіти, - повідомив у ТК Максим Козицький, пише Dailylviv.com. - Станом на сьогодні у 66 закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти проживає 1773 людини. Місцевій владі дали доручення найближчим часом знайти для вимушених переселенців альтернативні місця для проживання". 

Крім того, у межах Програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області ремонтють 25 об’єктів у 20 територіальних громадах. Це дозволить створити близько 2700 місць для проживання ВПО

"Осінь буде непростою. Ми не можемо передбачити дій ворога. Ми не можемо до кінця спрогнозувати, яким буде опалювальний сезон. Але ми уже вистояли понад 6 місяців цієї війни, коли прогнозування також було неможливим. Ми щодня стаємо міцнішими. Віримо у ЗСУ, віримо у власні сили. Переможемо", - резюмував Максим Козицький. 

Козицький скасував перепустки у комендантську годину для однієї категорії осіб

Міністр освіти повідомив, скільки дітей ВПО зараховано до львівських шкіл і садочків

Благодійний фонд пропонує будувати 4-6-поверхові будинки на Львівщині на готовій інфраструктурі

Львівщина запропонувала уряду 1200 квартир, які можна викупити для переселенців

Садовий уже дає землю під будівництво житла для біженців

Мерія Львова хоче будувати швидкі котеджні містечка за німецькими і турецькими технологіями

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів