Передріздвяне: у Львові знайшли собаку з поламаними лапами і кулями в тулубі. Священник уже не вірить у загальну набожність Львова

11:49 5 січня 2021 р.

Фото до новини

У Львові на проспекті Чорновола знайшли собаку з поламаними лапами і кулями в тулубі. Священник Роман Грицишин рятує тваринку у ветеринарній клініці і не вірить у загальну набожність Львова.

- Сьогодні побачив кулі у живому тілі. П'ять днів тому ввечері подзвонила до мене парафіянка п.Галина Дацюк і дала знати, що під "Паспортним столом" на Чорновола лежить у муках песик із напевно поламаними лапами (ймовірно збитий автом...). Забрав з вулиці до себе у тепло, зранку приїхав ветеринар і чекали через вихідні на можливість зробити рентген, щоб знати як поскладати кості, накласти гіпс... Болі у собачки були такі, що доводилось самому колоти знеболюючі навіть серед ночі",- написав отець Роман Грицишин, пише DailyLviv.

За його словами, собаку забрали у клініку, зробили рентген. На рентген світлині побачили окрім переломів ..... кулі! Дві кулі від пневматичної зброї, з якими песик жив. Це лише у задній частині тулуба, а грудну клітку і голову ж не просвічували.           

- Щось у мені надірвалося сьогодні. Ні, я знав,що є люди і добрі і погані, але щоб самоутверджуватися, стріляючи у беззахисних тварин на вулицях міста, - мій розум того не сприймає... Один стріляє-знущається, другий не перечить йому, третє регочеться..... Біда, що вбивця буде вбивцею по життю. Воно не зупиниться на звірятках, яких катує для задоволення. Це - чийсь чоловік, чийсь наречений, чийсь син, чи кум, друг....., - демон це у вашій домівці!", - пише отець.             

Сьогодні, за повідомленням священника, песика оперуватимуть.

- Але для мене це місто вже ніколи не буде таким самим! Навіть через те, що я хотів бути у Ратуші лише кілька місяців, щоб домогтися відкрити притулок для бродячих братів наших менших. Не дозволили туди потрапити, бо "ксьонзові там не місце!"- дали лише 68 голосів, - зазначає священник Роман Грицишин.

Очевидно, він має на увазі своє балотування до Львівської міської ради на недавніх місцевих виборах.

Священник каже, що й надалі виконуватиме своє місію з порятунку тварин.

- Тож я все одно їх, покалічених вами звірят, покинутих, збиратиму і рятуватиму - скільки Бог дасть сил. А ви, що не маєте Любові, чи маєте право називатися християнами? А от через відсутність притулку - знущання над Божим творінням, точно не християнським містом! Бог - не в куполах, а в серцях!...мав би бути.

День відчаю... Знаєте, я помилявся щодо якоїсь (як я сам собі вмовив) ЗАГАЛЬНОЇ набожності нашого міста. Багато церков, здвиги вірян на мою думку свідчили про християнство кожного жителя, а християнство саме і асоціюється з Добром, Любов'ю до всього... Але це неправда. Щодня бачу зла більше, ніж милосердя,- емоційно написав священник Роман Грицишин.

Жорстоко побитого на Львівщині собаку везуть у клініку. Поліція просить зголоситися очевидців злочину (відео)

Убивство собаки: зоозахисники зі Львова просять прем'єр-міністра вплинути на два міністерства - внутрішніх справ та освіти і науки

Чотири зоозахисні ГО Львівщини вимагають кримінального покарання за садистське побиття собаки в Бродах. Поліція гальмує справу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів