Жорстоко побитого на Львівщині собаку везуть у клініку. Поліція просить зголоситися очевидців злочину (відео)

17:14 26 грудня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 26 грудня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, у якій йшлось про те, що нібито у місті Броди невідомі особи знущались над собакою - вони кинули тварину в мішок і побили її, внаслідок чого вона загинула.


За цим фактом співробітники Бродівського відділення поліції розпочали перевірку.

"Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, зокрема день, час та місце, де сталась подія, а також осіб, причетних до вчинення правопорушення, просимо зголоситись на оперативну лінію 102 або у Бродівське відділення поліції", - йдеться у повідомленні.

У випадку підтвердження факту жорстокого поводження з твариною, причетні будуть притягнуті до передбаченої законодавством відповідальності.

Згодом у Фейсбук-групі Бродівський притулок для бездомних тварин "Степ" з'явилася інформація, що собака живий і його везуть у клініку.

"Собака жива ! Веземо в клініку!”,- про це повідомила у спільноті Бродівський притулок для бездомних тварин “Степ” Оксана Кринська-Чорній.

Доповнено

У коментарі Форпосту волонтерка Бродівського притулку для бездомних тварин "Степ" Оксана Кринська-Чорній повідомила, що собака у стані середнього ступеня важкості. Найбільше постраждала голова, на ній ветеринари наклали шви у кількох місцях. Пес ще не встає на ноги, але вже поїв, тож прогнози лікарів позитивні.

Школяр, що скоїв злочин вже вийшов на зв'язок.

"Боратинські жителі пишуть, що з радістю покажуть адресу тій людині яка захоче "поговорити" з ними. Нажаль, для цих виродків пачка сигарет важливіша аніж життя невинної тварини!

Його "попросили"  це зробити, бо собачка ніби-то кусала людей. І він це зробив. Йому за це купили пачку сигарет", - пишуть у місцевій спільноті "Підслухано Броди".

Відео містить ненормативну лексику і сцени жорстокості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів