Ситуації і пригоди (cтор. 3166)

Фото для новини

18:00 19 вересня 2014 р.

У Львові зареєстрували ЛКП «Муніципальна дружина»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, цьому «громадському формуванню з охорони громадського порядку та державного кордону» надається право складати протоколи про адміністративні правопорушення.

Ситуації

Фото для новини

15:30 19 вересня 2014 р.

У Львові плетуть маскувальні сітки для 24-ї й 80-ї бригад (відео)

Волонтери просять патріотів долучатися за адресами: в дворі церкви святого Климентія на вулиці Чупринки, біля храму Різдва Присвятої Богородиці на Сихові й церкви Святого Йосафата на Замарстинівській та в квартирі 8а на вулиці Лепкого.

Ситуації

Фото для новини

14:30 19 вересня 2014 р.

У Львівській міськраді визначили перелік безплатних послуг родинам полеглих військових

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, виконавчий комітет ЛМР затвердив кошторис витрат на поховання загиблого учасника антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

09:52 19 вересня 2014 р.

У Львові 629 сімей учасників АТО звільнені від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Учасники АТО та члени їхніх сімей активно звертаються за звільненням від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та за наданням одноразової матеріальної допомоги постраждалим. 629 сімей учасників АТО скористалися звільненням від квартплати. Матеріальну підтримку з міського бюджету в розмірі від 5 до 15 тис. грн., за рішенням спеціальної комісії, отримали 43 особи, на загальну суму 300 тис. грн.

Ситуації

Фото для новини

17:09 18 вересня 2014 р.

Виконавча служба є учасником шахрайської схеми з продажу заставного майна, – жертва (відео)

Підприємства малого та середнього бізнесу Львівщини падають під рейдерськими схемами, у яких задіяні виконавча служба головного управління юстиції Львівської області, підприємство-торговець заставним майном та адвокатська контора. Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомила власник одного з підприємств, яке стало жертвою рейдерської атаки, Наталія Хміль.

Ситуації