«Lerros» продав львівському скульптору браковану куртку і відмовився її замінити

14:06 24 лютого 2016 р.

Фото до новини

«Просто «чудовий» сервіс продемонстрував магазин «Lerros» у «Forum Львів». Придбав я в них фірмову куртку за $300. Так менше, ніж через два тижні, у ній підкладка просто сповзла і виглядає з-під куртки».

Про це відомий львівський скульптор Віктор Проданчук написав на своїй сторінці у Facebook.

"Так як це річ не з дешевих, я звернувся з цією проблемою у магазин. По телефону мені сказали, що вирішать мою проблему, потрібно лише принести виріб. Проте через тиждень мені сказали, що нічого вони виправляти не будуть. І як виявилось, це було просто затягування часу, щоб від терміну придбання куртки пройшло більше ніж 2 тижні, і її банально не можна було б поміняти чи здати назад у магазин. Так мало того, мені ще й нагло нахамили при відвідувачах".- наголосив Віктор Проданчук.

"Тому, якщо хтось надумав щось купувати у магазині Lerros у Forum Львів, раджу двічі подумати! А якщо хтось щось в них уже придбав, то пам’ятайте, що до 2 тижнів на правах споживача ви можете обміняти придбаний вами товар, або ж здати його назад у магазин. До того ж по телефону з ними краще нічого не вирішувати, тому що за щирими обіцянками обміняти товар але пізніше, банальна спроба потягнути час, щоб не прийшлось нічого міняти або віддавати людям гроші за бракований товар"-, підсумував скульптор.

Щоденний Львів готовий подати точку зору "Lerros" і виробника куртки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів