Львівщина отримала з держбюджету черговий транш субвенції

17:50 24 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

Начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис запевнив у середу: «Отримані кошти у повному обсязі вже передали з обласного міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням».

«У лютому цього року Львівська область отримала черговий транш субвенції з держбюджету на суму 1527,9 тисячі гривень», – повідомили сьогодні, 24 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Ці кошти передбачені на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною». Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.

«Отримані кошти у повному обсязі вже передали з обласного міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням», – зазначив Володимир Лис. – Це дозволить вчасно забезпечити проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у лютому цього року».

Загалом протягом січня-лютого 2016 року Львівщина отримала соціальну допомогу такого типу у сумі 2 781,7 тисячі гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів