Львівська міськрада не уповноважувала підприємців міняти вікна у квартирах

15:12 24 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

У ЛМР закликають: «Просимо мешканців бути уважними, не впускати у свої помешкання сторонніх людей та в жодному разі не давати їм грошей».

«Львівська міська рада застерігає мешканців: місто не уповноважує приватних підприємців проводити заміну вікон у квартирах мешканців», – повідомили сьогодні, 24 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Львів’ян просять бути уважними та повідомляти про подібні випадки у правоохоронні органи. Начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко зазначила:

«Мешканка вулиці Левицького, 26 звернулася до нас зі запитанням про те, чи дійсно міська рада уповноважила і надала дозвіл приватному підприємцю проводити заміну вікон у їхньому будинку. Так звані підприємці запевняли мешканців, що вони мають усі погодження від Львівської міської ради, проводили заміри вікон та видавали мешканцям квитанції з печаткою. У квитанції було зазначено, що вікна мешканцям замінять зі знижкою 19-25%. 

Хочу наголосити, що ні міська рада, ні районна адміністрація жодних погоджень на такі роботи не надає. Просимо мешканців бути уважними, не впускати у свої помешкання сторонніх людей та в жодному разі не давати їм грошей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів