Ситуації і пригоди (cтор. 3160)

Фото для новини

11:11 3 жовтня 2014 р.

10-11 жовтня на «Народній барахолці» у Львові збиратимуть кошти для допомоги постраждалим в АТО

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради на площі Ринок виставлять лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутиками брендового взуття та одягу.

Ситуації

Фото для новини

09:56 3 жовтня 2014 р.

Керівник Львівської облдержадміністрації просить провести ротацію 3-го батальйону тероборони

Юрій Турянський заявив міністерству оборони: «Близькі солдатів висловили прохання провести ротацію військовослужбовців і вивести третій батальйон із зони проведення АТО».

Ситуації

Фото для новини

19:10 2 жовтня 2014 р.

На схід України знову відбув зведений загін львівських правоохоронців

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зведений загін його співробітників змінить своїх колег, котрі вже тривалий час несуть службу на блокпостах, забезпечують охорону громадського порядку на сході України й надають всебічну допомогу населенню.

Ситуації

Фото для новини

18:35 2 жовтня 2014 р.

На благодійному вечорі у Львові зібрали 84 тисяч грн для інтегральної опіки жінок у кризових ситуаціях (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на благодійному вечорі «Ніч проти бідності» зібрали кошти для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях.

Ситуації

Фото для новини

14:11 2 жовтня 2014 р.

«Львівводоканал» замінив 9,3 км водопровідних і 2,1 км каналізаційних трубопроводів

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ремонтники підприємства ліквідували 298 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах і 266 засмічень каналізації, полагодили 42 пожежні гідранти, влаштували 68 нових люків на водопровідних і каналізаційних колодязях.

Ситуації

Фото для новини

12:00 2 жовтня 2014 р.

Навчання в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста вже пройшли 1800 львів’ян

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 500 осіб навчилися в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста надавати домедичну допомогу, 300 – освоїли основи елементів самозахисту, 150 – пройшли психологічні тренінги, близько 500 – отримали інформаційні консультації з основ цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності.

Ситуації

Фото для новини

22:00 1 жовтня 2014 р.

На Луганщині поховали 28 невпізнаних бійців батальйону «Айдар» і 80-ї бригади зі Львова (відео)

Як повідомили в середу в пресцентрі оперативного командування «Північ», сьогодні, 1 жовтня, в Старобельську військовослужбовці попрощалися зі своїми бойовими побратимами, які загинули в бою 5 вересня в районі села Весела Гора.

Ситуації

Фото для новини

19:55 1 жовтня 2014 р.

4 жовтня експерти з Польщі навчатимуть у Львові охороні громадського порядку

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу з 17:00 до 18:00 в приміщенні Інформаційно-практичного центру на площі Ринок відбудеться також відкритий майстер-клас з питань особистого захисту та психологічної саморегуляції

Ситуації

Фото для новини

19:23 1 жовтня 2014 р.

Родичі бійців батальйону територіальної оборони Львівщини вимагали їх ротації (відео)

Як повідомив у середу колишній командир 3-го батальйону тероборони Андрій Кушнір, «хлопці з 9 липня знаходяться в зоні АТО», «їм потрібен відпочинок, на носі – зима, до якої потрібно привести себе в порядок, змінити літню форму на зимову форму, адже першу амуніцію іноземного виробництва вони купували самі за свої гроші, і невідомо, наскільки держава їм зможе допомогти їм у цей період».

Ситуації

Фото для новини

16:20 1 жовтня 2014 р.

Львів’яни передали батальйону «Донбас» п’ять оборонних конструкцій – габіонів (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, підприємство ТзОВ «Пліт» розробило сучасний блокпост – збірно-розбірну металеву конструкцію, обшиту геотекстилем.

Ситуації

Фото для новини

16:10 1 жовтня 2014 р.

Львівщина отримала 1,133 млн. грн на виплату соціальної допомоги

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням.

Ситуації

Фото для новини

15:20 1 жовтня 2014 р.

З обласного бюджету скеровано 350 тисяч грн. батальйону «Львів», 2,4 млн. – іншим в/ч

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за рахунок цих коштів планується забезпечити речовим майном та спорядженням батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», закупити засоби захисту, зв’язку, індивідуальні перев’язувальні пакети та лікарські засоби, мініелектростанції, авіаційні GPS-навігатори, далекоміри, інструменти та запчастини для військових формувань, дислокованих на території області.

Ситуації