Міністр оборони нагородив солдата, який затримав злочинця на Львівщині (відео)

22:10 2 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Генерал армії України Степан Полторак вручив контрактнику Збройний Сил України Миколі Гончару «Знак пошани».

«Сьогодні, 2 березня, міністр оборони України, генерал армії України Степан Полторак нагородив солдата військової служби за контрактом Миколу Гончара відзнакою міністерства оборони України – «Знак пошани», – повідомили в середу у військовому відомстві, де також розповіли подробиці:

«Декілька днів тому Микола Гончар затримав особливо небезпечного злочинця. Це сталось у селі Борщовичі, що у Перемишлянському районі на Львівщині.

Біля місцевої крамниці Микола Гончар та його друг побачили, що з найближчого будинку вискочив юнак зі скривавленим обличчям, який кликав на допомогу. Під час надання допомоги пораненому хлопці побачили нападника, який намагався втекти з місця події. Микола із товаришем пустились навздогін, адже поранений крикнув, що утікач намагався його убити.

Микола Гончар переслідував злочинця вісім кілометрів, і зрештою збив злочинця з ніг та скрутив, застосувавши прийоми рукопашного бою. Після цього боєць викликав поліцію і передав зловмисника до рук правоохоронців. Згодом з’ясувалось, що затриманий – уродженець міста Львова, який перебуває у розшуку за скоєння убивств».

Про це повідомили сьогодні, 2 березня, в прес-службі міністерства оборони України Як інформував «ЩЛ», солдат-контрактник затримав на Львівщині вбивцю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів