На Львівщині розпочали ремонт дороги між Волею Якубовою й Залужанами

18:00 2 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Дорожники вже завершили роботи з вирубки порослі та чагарнику на узбіччі і відкосах земельного полотна загальною протяжністю 2,4 кілометра.

«У Дрогобицькому районі дорожники розпочали ремонт дороги місцевого значення Воля Якубова-Залужани», – повідомив сьогодні, 2 березня, виконувач обов’язки директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Роман Кокотайло.

«Дорожники вже здійснили роботи з вирубки порослі та чагарнику на узбіччі і відкосах земельного полотна загальною протяжністю 2,4 кілометра, – розповів Роман Кокотайло. – Також провели профілювання проїзної частини, зрізку та ремонтне профілювання узбіччя. Для завершення цих робіт потрібно ще два-три дні».

За словами Романа Кокотайла, днями ремонтники розпочнуть роботи з відновлення покриття проїзної частини. Про це повідомили сьогодні, 2 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Автомобільна дорога місцевого значення Воля Якубова – Залужани має загальну протяжністю 3,7 кілометра. Довжина ділянки дороги, що задіяна в ремонті – 2,6 кілометра. Зазначимо, що полковник Андрій Мельник, один з найближчих соратників Євгена Коновальця, командир легіону Січових Стрільців у Києві на австрійсько-російському фронті, голова проводу ОУН, отаман Армії УНР, народився селі Воля Якубова неподалік Дрогобича, що на Львівщині».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів