У Львові й Гамаліївці загинули внаслідок наїздів пішоходи

09:05 3 березня 2016 р.

наслідки ДТП на вулиці Стрийській

наслідки ДТП на вулиці Стрийській
Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

2 березня водії «Mitsubishi Outlander» та «DAF» смертельно травмували двох жінок.

2 березня о 22:20 на вулиці Стрийській у Львові водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», 1974 року народження, житель Львова, скоїв поза пішохідним переходом наїзд на пішохода-жінку 1976 року народження, місцеву жительку, яка від отриманих травм померла на місці події. Тіло загиблої доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це повідомили сьогодні, 3 березня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«2 березня о 21:00 на автодорозі Київ-Чоп у селі Гамалїївка Пустомитівського району водій вантажного автомобіля «DAF» 1958 року народження, житель міста Броди, скоїв поза пішохідним переходом наїзд на пішохода-жінку 1972 року народження, місцеву жительку, яка від отриманих травм померла на місці події. Тіло загиблої доставлено до моргу Пустомитівської центральної районної лікарні.

Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів