Ситуації і пригоди (cтор. 3037)

Фото для новини

12:05 15 квітня 2015 р.

Бійці батальйону «Львів» знову вирушили на схід України змінити своїх бойових побратимів

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, «в порядку ротації бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області відправились у зону проведення антитерористичної операції».

Ситуації

Фото для новини

10:25 15 квітня 2015 р.

Минулої доби у Львові ліквідовували три пожежі трави

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 14 квітня на території чотирьох районів області та її адміністративного осередку зафіксовано дев’ять подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах.

Ситуації

Фото для новини

09:55 15 квітня 2015 р.

На Львівщині вчаділа під час пожежі родина (відео)

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, у місті Новий Розділ отруїлися продуктами горіння п’ятеро осіб, з них – дві дитини.

Ситуації

Фото для новини

20:30 14 квітня 2015 р.

На Львівщині усунуто посередника, який щороку заробляв на перевізниках мільйон гривень

У Львівській області ліквідували, так званий робочий орган, що кожного року забирав у перевізників 1 мільйон гривень. Про це сьогодні, 14 квітня, на прес-конференції у Львівському прес-клуб повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Ситуації

Фото для новини

18:42 14 квітня 2015 р.

Львівщина виконала плани з мобілізації на 100%, – ЛОДА

«Загальний патріотичний посил дозволив нам забезпечити стовідсоткові планові завдання, поставлені перед нами Міністерством оборони з мобілізації військовозобов'язаних». Про це сьогодні, 14 квітня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив голова ЛОДА Олег Синютка, інформує прес-служба ЛОДА.

Ситуації

Фото для новини

18:15 14 квітня 2015 р.

На Львівщині вже повернули електропостачання всім знеструмленим негодою населеним пунктам

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, до ліквідації пошкоджень в електромережах області було задіяно 12 бригад у складі 57 працівників та 18 одиниць техніки.

Ситуації