Ситуації і пригоди (cтор. 3022)

Фото для новини

10:50 6 травня 2015 р.

Вулицю Олени Степанівни у Львові забарикадували бетонними плитами й смітниками її мешканці

На сторінці громадського об'єднання «Варта-1» повідомили в середу: «На вулиці Олени Степанівни (біля повороту з вулиці Марка Вовчка) мешканці сусіднього будинку забарикадували вулицю бетонними плитами та смітниками – мабуть, прояв акції протесту щодо будівництва житлового комплексу «Манхеттен».

Ситуації

Фото для новини

09:14 6 травня 2015 р.

На Львівщині змія відправила до реанімації 35-річного чоловіка

5 травня о 16:37 до реанімаційного відділення Бібрської районної лікарні у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано жителя села П’ятничани Жидачівськаго району 1980 року народження, з діагнозом – укус змії, анафілактичний шок 3-го ступеня.

Ситуації

Фото для новини

23:20 5 травня 2015 р.

Демобілізація тих, хто відслужили належний термін, розпочнеться 15 травня, – Генштаб (відео)

У прес-службі Генерального штабу Збройних Сил України повідомили у вівторок: «Демобілізація тих, хто відслужив належний термін, буде проведена згідно плану з 15 травня протягом кількох тижнів».

Ситуації

Фото для новини

10:12 5 травня 2015 р.

У Бориславі на Львівщині продовжують постачати воду споживачам автоцистернами

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили у вівторок: «Подача води до споживачів здійснюється з локальних водозаборів та шляхом підвозу води автоцистернами від КП «Бориславводоканал» та КП «Еко-Місто».

Ситуації

Фото для новини

09:58 5 травня 2015 р.

На Львівщині знову натрапили на артснаряди

У департаменті з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомили у вівторок про вибухонебезпечні знахідки в селах Шайноги, Пристань, с. Щуровичі, Сокільники та Ясенів.

Ситуації