Немає води, світла, зв'язку: Віталій Кім повідомив, коли у Миколаєві чекати на воду

20:41 12 листопада 2022 р.

Фото до новини

У деокупованих населених пунктах Миколаївської області немає води, світла та зв'язку. Туди завозять гуманітарну допомогу.

Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише Dailylviv.com.

"До гарних новин. Російські окупанти не сильно розікрали станцію, яка подавала воду до Миколаєва. Дві з пʼяти точок, які, можливо, були підірвані, ми оглянули. Зараз нам допомагає ДСНС, тому що дуже багато там мін. Розумію важливість питання розмінування для Миколаєва, тому додатково надали два екіпажі з Черкасів.

Завтра почнемо розміновувати першу точку. Відновлювальні роботи почнуться після розмінування. На ремонт перших двох точок піде близько 15 днів, а далі буде видно. Проте в перспективі чиста вода у Миколаєві буде. Ми розуміємо, що це реально відновити. Засоби й сили для цього є.

Що стосується деокупованих територій, у тому числі й Снігурівки. Там немає води, світла й зв'язку. 48 населених пунктів, які були під окупацією. Зараз повним ходом доставляємо туди гуманітарну допомогу. 

Завтра спробуємо працювати щодо електрики, післязавтра — думаю силовики встигнуть закінчити стабілізаційні заходи для того, щоб інженери змогли відновити зв'язок, телесигнал та тепло.

Найнеобхідніше людям ми вже туди веземо, сьогодні заїхало 5 фур. Військова адміністрація там на місці, люди працюють. Тому найближчим часом будемо повертати наші населені пункти до повноцінного життя",- підсумував Кім.

Росіяни підірвали лінії електропередач на Херсонщині, - ЗМІ (доповнено)

Херсон - у темряві: Росія зруйнувала всю енергосистему, - ДТЕК

Очікується масований ракетний удар по цивільній і критичній інфраструктурі України

Планові вимкнення електроенергії у семи областях і Києві

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів