На Львівщині тренуються військові сапери

18:20 11 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

В інженерному полку на Львівщині основна увага приділяється питанням розмінування місцевості, мінним загородженням поблизу блокпостів, відбиття нападів на блокпост з боку диверсійно-розвідувальних груп ворога, а також проведення інженерної розвідки місцевості.

«В інженерному полку на Львівщині тривають заняття з бойової підготовки під час яких досвідчені воїни-сапери, які виконували бойові завдання в районі проведення АТО на сході України, передають досвід військовослужбовцям – повідомили сьогодні, 11 липня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли подробиці:

«На заняттях основна увага приділяється питанням розмінування місцевості, мінним загородженням поблизу блокпостів, відбиття нападів на блокпост з боку диверсійно-розвідувальних груп ворога, а також проведення інженерної розвідки місцевості. На одному із навчальних місць військовослужбовці інженерної військової частини відточували майстерність у розмінуванні місцевості.

Для більш ефективного виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів до складу інженерно-саперного відділення залучено кінологічний розрахунок із собакою. За легендою занятт,я інженерно-саперна група отримала завдання розмінувати ділянку місцевості на підступах до покинутого блокпосту та утримати його до підходу основних сил, зокрема, за допомогою мінно-вибухових загороджень.

На іншому навчальному місці особовий склад підрозділу відпрацьовував питання пов’язані із розмінуванням дороги за допомогою інженерно-розвідувальної машини ІРМ-2. Слід відзначити, що керівники занять на навчальних місцях постійно звертали увагу особового складу на правильність роботи саперів під час виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів різними методами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів