Львів’ян просять прихистити тварин з ЛКП Лев на час карантину

13:58 20 грудня 2022 р.

Фото до новини

З 1 до 10 січня 2023 року у ЛКП «Лев» триватиме обов’язковий щорічний карантин. Це необхідно, аби подбати про стерильність та чистоту усіх приміщень, транспорту, території й обладнання.

Під час карантину підприємство буде реагувати на ургентні випадки та приймати тварин, у випадку травм чи покусів. Натомість мешканців закликають брати собак та котів на перетримку і прилаштування.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Ми не хочемо відпускати жодного хвостика на вулицю, адже наближаються морози, і пережити зимовий період безпритульним тваринкам дуже важко. Але ми змушені провести карантинні заходи на території підприємства, аби зменшити ризик інфекцій серед чотирилапих. 

Закликаємо кожного придивитися до наших хвостиків на сайті lkplev.com в розділі «Адопція». Можливо, ви давно мрієте про друга? Або хтось з ваших друзів чи рідних? Вони обов'язково віддячать вам своєю любов'ю та відданістю.

Якщо ж ви не маєте можливості прихистити, але маєте бажання допомогти, візьміть когось з чотирилапих на перетримку в період карантину. Адже для них - це шанс на щасливе майбутнє», - зазначають у ЛКП «Лев».

Нагадаємо, ЛКП «Лев» працює на вул. Промислова, 56. Телефон для довідок: 068 535 45 45

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів