Комік Юрій Ткач покаявся за ганьбу на блатному весіллі в Edem Resort біля Львова

18:32 22 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Гонорар за це весілля уже сьогодні він пообіцяв передати військовим.

Про це він написав в Instagram, повідомляє Dailylviv.com.

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А довідався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій...

Читайте також: Весільний 2-метровий торт експрокура і експрацівниці ДБР. Кондитери розкрили секрет і ціну

Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, першочергово запитуємо, чи дотичні люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, та яку позицію щодо війни рф в Україні мають. При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація - не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися. Ми живемо і працюємо в умовах великої війни, і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитися до всього, що робимо.

Визнаю цю ситуацію ганебною!! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!!!

Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите.

Читайте також: У львівському ресторані відгуляли весілля під російську попсу з Вєркою Сердючкою (відео)

Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи. Бо питань залишилося багато",- зазначив комік.

Нагадаємо, Юрій Ткач обслуговував весілля фігуранта гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

На блатному весіллі, яке відгуляли в одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spaрозкидали $100-ві купюри і співали російський реп.

Довідка

Юрій Ткач — український комік, телеактор. Відомий ролями у ситкомах «Країна У» та «Одного разу під Полтавою». Учасник телевізійних шоу «Танці з зірками», «Ліга сміху» та «Ігри приколів».

Раніше Dailylviv.com писав про мільйонне львівське весілля експрокурора Ростислава Ільницького і колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви 

Сьогодні на нього відреагували в Офісі Президента.

Читайте також: У львівському модульному містечку відбулося перше весілля

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів