Розкидали $100-ві купюри і співали російський реп: в Edem Resort відгуляли ще одне блатне весілля (відео)

19:56 21 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Цього разу одружувався фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська.


Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов, пише Dailylviv.com.

"От ви там обурювались тим, що Полякова, Пономарьов та Дзідзьо розважали прокурорів на весіллі в Emily Resort, яке коштувало десятки мільйонів гривень. Але це ще не все. 

Приблизно в той самий час в іншому одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі",- написав журналіст.

Читайте також: Весільний 2-метровий торт експрокура і експрацівниці ДБР. Кондитери розкрили секрет і ціну

За словами Лохматова, Олег Захаров, третій учасник тих "вечірок", який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в лухурі готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри. Адвокат Захарова, кажуть, теж був запрошений і танцював поруч. 

"А от ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому - все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати - прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо",- підсумував журналіст.

За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

"Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди", - йшлося у повідомленні.

Олег Захаров (на світлинах вгорі і внизу)

Раніше Dailylviv.com повідомляв про те, що експрокурору Ільницькому, який відгуляв багатомільйонне весілля у Львові, вручали повістку.

Нагадаємо, що рівно рік тому у львівському ресторані відгуляли весілля під російську попсу з Вєркою Сердючкою.

А 9 років тому також у ці дні відбулося розкішне весілля доньки львівського митника: мільйони живих квітів, вертоліт і «Майбах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів