У львівському модульному містечку відбулося перше весілля

17:39 8 липня 2022 р.

Фото до новини

У модульному містечку, що у Стрийському парку, - радісна подія. Тетяна та Андрій, які через війну переїхали з Лисичанська до Львова, одружилися.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Тетяна та Андрій виховують восьмирічного сина Дмитра і разом уже 10 років. Проте усе не знаходили гарного моменту, щоб офіційно одружитися. І саме Львів, кажуть вони, здався їм якнайкращим місцем для весілля.

«Якось ми просто прогулювались вулицями і зрозуміли, що Львів – романтичне, гарне, дружнє і дуже рідне нам місто. Цього ж дня ми вирішили одружитися», - розповів Андрій.

Андрій разом із Тетяною та сином евакуювались до Львова ще у березні. Тут зараз також мешкають усі їх родичі. А це, до слова, аж 14 осіб. 

Що зараз з їх домівкою у Лисичанську, подружжя не знає. Адже останні новини отримували вони з рідного міста ще на початку травня. Відомо лише те, що вщент зруйновано школу, що поряд з будинком.

Нагадаємо, що у Львові функціонує три модульні містечка для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на трьох локаціях: на території Стрийського парку, на вул. Пулюя та на Сихові. Загалом ці містечка налічують 262 модульні будиночки, які розраховано на понад 1000 осіб.

Українські війська покинули Лисичанськ

Українська армія відбила росіян від траси Лисичанськ-Бахмут

У Львів з Лисичанська, Сєвєродонецька, Авдіївки, Попасної поїхали нові евакуйовані

На школу під Лисичанськом, де ховалося 90 людей, рашисти скинули авіабомбу

Гасіння нафтопереробного заводу у Лисичанську неможливе

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів