Головні новини минулої доби на Львівщині від Козицького: були загрози з Білорусі

10:03 27 жовтня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині було чотири сповіщення про повітряну тривогу. В усіх випадках була загроза ракетного удару з літаків з території білорусі.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com, повідомив про головне за добу, що варто знати жителям Львівщини (з 09:00 26 жовтня по 09:00 27 жовтня):

"Мали чотири сповіщення про повітряну тривогу. В усіх випадках була загроза ракетного удару із літаків з території білорусі. Небезпека не справдилась, усе спокійно.  

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 160 людей.

До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 539 осіб.

Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 19 тисяч 24 людини. На в’їзд оформили 15 тисяч 836 українців. 

Поліція області опрацювала 1273 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Відключення електроенергії на Львівщині є аварійними, а не плановими. Вони відбуваються згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» – в оперативному порядку, залежно від оперативної ситуації в енергосистемі України. 

Щоб жителі Львівщини могли орієнтуватися, коли можуть відключити електроенергію, фахівці «Львівобленерго» створили графіки відключень та поділили населення на 4 групи споживачів

Дізнатися свою групу можна тут: https://cutt.ly/gNgYcoX Потрібно ввести назви населеного пункту і вулиці та номер будинку. День та час відключень за групами доступний тут: https://cutt.ly/NNgYJu0

Час відключень може збільшуватись до однієї години через те, що оперативні бригади потребують часу, щоб доїхати до енергооб'єктів для проведення перемикань. 

Відключення можуть тривати довше також через повітряну тривогу. В цей час працівники «Львівобленерго» не можуть перебувати на енергооб’єктах.

У Національній енергетичній компанії застерігають, якщо не застосовувати обмежень, енергосистема може розбалансуватися і в мережі станеться аварія.

Якщо у вас зараз нема електропостачання, це означає, що енергетики в цей час лагодять мережі і відновлюють підстанції – в складних умовах, за будь-якої погоди.

Якщо ми будемо ощадливо споживати електроенергію, це допоможе зменшити ймовірність вимушених відключень".

У Львові десятки людей застрягли в ліфтах: скільки часу визволяли

Графіки аварійних вимкнень на Львівщині створили за групами: як знайти своє помешкання

У 12 тегромад Львівщини поїхали нові автобуси-школярики. Перелік

Продовження відстрочки від призову працівникам агропрому: що потрібно зробити

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів