На Львівщині запровадили віялові вимкнення електроенергії для населення

11:02 25 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що на території нашої області запровадили віялові відключення для населення.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

"Їх ввели у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності. Перша група віялових (аварійних) відключень введена з 09:20, згідно з розпорядженням головного диспетчера РДЦ Західного регіону НЕК «Укренерго»", - зазначив очільник Львівщини.

Перевірити інформацію про відключення ви можете у розділі «Чому немає світла» на сайті «Львівобленерго» або в кол-центрі за номерами:

0800-30-15-68

067-333-15-68

050-460-15-68

093-170-15-68

093-170-15-68

Також інформацію повідомлять чат-боти у Viber і Telegram.

Козицький зазначив, що про відновлення електропостачання додатково повідомить НЕК "Укренерго".

Як інформують в Укренерго, для стабілізації роботи енергосистеми Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» вимушено застосував графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України.

Примусові обмеження споживачів електроенергії – повністю контрольований захід, який дозволяє знизити навантаження на електромережі та дає можливість збалансувати роботу енергосистеми. 

Свідоме зниження споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-23:00), зменшує ризик перевантаження в мережах та застосування обмежень споживачів.

"Просимо споживачів свідомо та ощадливо підходити до споживання електроенергії, не вмикати вмережу одночасно два або більше потужних електроприладів, а також за можливості перенести користування деякими з них на нічний період (пральні машини, бойлери, обігрівачі тощо)",- наголошують в Укренерго.

Завтра в усій Україні будуть обмеження постачання електроенергії,- ОП

Уночі частину Львова відімкнуть від електропостачання

Росія знову вдарила по Бурштинській ТЕС, спалахнула пожежа, - голова ОВА (відео)

Козицький готує наказ про нові обмеження для споживачів електроенергії

Як зменшити електроспоживання: рекомендації для жителів області та підприємств

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів